Struer KommuneStruer Lydens by
22. marts 2019
Struers erhvervsliv skaber jobs til borgere på kanten
Lokale virksomheder i netværket Code of Care Struer tager et socialt ansvar for at skabe småjobs for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. 102 borgere er kommet i arbejde via netværket og det tal skal vokse. Code of Care Struer holder inspirationsarrangement for nye interesserede virksomheder den 11. april.
20. marts 2019
To kendinge går sammen om kæmpeevent på Struer havn
Der bliver masser af larm og action i Lydens By lørdag d. 6. juli, når Struer Racing Festival og Action Sport Festival går sammen om et stort event, der byder på show i luften, på landjorden og i vandet.
13. marts 2019
Vindmøller ved Hedevej - Indkaldelse af idéer og forslag
Struer Kommune udsender hermed debatoplæg om vindmøller ved Hedevej.
13. marts 2019
Ældrerådet inviterer til forårsarrangement i Struer Energi Park
Mandag den 1. april 2019 fra kl. 14-16. Ivar Brændgaard vil tale til os over emnet - Et levet liv set i bakspejlet
12. marts 2019
Ny arbejdstidsaftale skal styrke skolevæsnet i Struer Kommune
Struer Kommune og Vestjysk Lærerforening er nået til enighed om en arbejdstidsaftale for lærerne i Struer Kommune. Aftalen skal sikre undervisning af høj kvalitet til kommunens børn og unge, og samtidig styrke Struer Kommunes skolevæsen som en attraktiv arbejdsplads.
11. marts 2019
Struer Kommune opnår topplacering inden for bygge- og miljøsager
Når byggesager skal godkendes, eller virksomheder skal miljøgodkendes, er Struer Kommune med i toppen - både i forhold til landsgennemsnittet og de omkringliggende kommuner. Det har stor betydning for borgere og virksomheder, at de får en professionel og hurtig behandling. Derfor har Struer Kommune oprettet lokale servicemål, som sætter barren endnu højere.
7. marts 2019
Etablering af cykelsti i Søndergade
Struer Kommune påbegynder at etablere cykelsti i begge sider af Søndergade på strækningen fra Danmarksgade til Peter Bangs Vej. Med den nye cykelsti bliver det muligt at cykle på cykelsti hele vejen fra midtbyen til Drøwten/Limfjordsskolen.
7. marts 2019
Gør en forskel for et barn der har det svært
Har du lyst til at gøre en forskel for et barn, der har det svært og som har brug for trygge rammer, nærvær og netværk, kan du nu blive aflastnings- og plejefamilie. Struer Kommune søger aflastnings- og plejefamilier, der bor i eller tæt på kommunen, og vil indtage denne vigtige rolle i livet for et barn, der har brug for nærvær, omsorg og opmærksomhed i hjemlige rammer.
5. marts 2019
Ny styrket indsats for udsatte børn og unge i fritidslivet
Kultur- og fritidsudvalget har mandag godkendt en strategi for en ny styrket indsats for at få flere børn og unge involveret i fritidslivet i Struer Kommune. Strategien skal føres ud i livet via et samarbejde mellem Broen Struer og Struer Kommune.
4. marts 2019
Fremtidens Struer Kommune – ny strategi for vækst og udvikling
Struer Byråd har vedtaget en ny planstrategi for vækst og udvikling i Struer Kommune. Strategien skal være med til at sikre, at Struer Kommune også i fremtiden er en bosætningskommune, hvor det er attraktivt at bosætte sig, leve og arbejde.
25. februar 2019
Lydbranchens vigtigste netværk flytter aktiviteterne til Struer
Danish Sound Network, innovationsnetværket for den danske lydbranche, er blevet reorganiseret og flytter aktiviteterne til Lydens By, nærmere bestemt Sound Hub Denmark.
21. februar 2019
Frit valg til genoptræning med et klik
Ny hjemmeside viser vej til den behandler, som kan tilbyde hurtig genoptræning.
21. februar 2019
Fremtiden kommer før end forventet
Prognoserne for fremtidige klimaforandringer ser ud til at holde stik, men fremtiden kommer hurtigere end først antaget. Derfor har Struer Kommune igangsat en proces med at få udarbejdet en ny Klimatilpasningsplan. Da klimaudfordringerne er gennemgribende, revideres Spildevandsplanen og Energi- og Bæredygtighedsplanen i samme ombæring.
20. februar 2019
Hjemflyttet antropolog skal sørge for den gode velkomst til Struer Kommune
Struer Kommune har ansat den bosætningskoordinator, der fremover skal være tilflytteres kontakt til kommunen og holde roret i de mange bosætningsrelaterede projekter, der er sat i gang i lokalsamfundet.
19. februar 2019
Struers lydkunstfestival har vokseværk
Lydkunstfestivalen Struer Tracks løber af stablen for anden gang i år.
13. februar 2019
Nyt permanent kunstværk på havnen i Struer
Fredag den 22. februar kl. 15.30 er der afsløring af et nyt kunstværk på Struer havn. Værket er en gave fra kunstneren Henrik Busk Andersen og hylder Vestjylland – derfor skal det stå, hvor det kan mærke vestenvinden.
8. februar 2019
Nytårskur med erhvervspris til Alpha Offshore
Erhvervslivet i Struer Kommune var samlet til den årlige nytårskur med nytårstale, netværk og uddeling af erhvervspris.
8. februar 2019
Ansøgninger til Bygningsforbedringsudvalget
Hvis du har en bevaringsværdig bygning i Struer Kommune, har du mulighed for at søge om støtte til det udvendige restaureringsarbejde hos Struer Kommunes Bygningsforbedringsudvalg. Ansøgningsfristen er den 25. februar 2019.
7. februar 2019
Samme udvidede åbningstid i alle dagtilbud
Børnefamilier i Struer Kommune skal have samme pasningstilbud, uanset hvilket distrikt de bor i. Børne- og Uddannelsesudvalget har derfor besluttet, at alle dagtilbud skal holde åbent kl. 6-17 mandag til torsdag og kl. 6-16 om fredagen.
1. februar 2019
På jagt efter hollandske talenter
Struer og seks andre midt- og vestjyske kommuner er gået sammen om at promovere landsdelens karriere- og livsmuligheder overfor 11.000 hollandske arbejdstagere på messen Emigration Expo i starten af februar.
1. februar 2019
Høreomsorg
Ændring af telefontid og træffetid
30. januar 2019
Byrum med liv og lyd
Pladsen mellem rådhuset og Smedegade i Struer skal omdannes til et multifunktionelt byrum, som skal invitere til ophold og leg, blandt andet ved hjælp af en markant lydinstallation og virtuelle virkemidler.
24. januar 2019
Invitation til Nytårskur
Struer Kommune og Struer Erhvervsforening inviterer til nytårskur for Erhvervslivet
23. januar 2019
Er du sikker?
Kursus for dig over 65 år, der vil styrke din krop og balance
23. januar 2019
I gang med at skabe sammenhæng og kvalitet for børn og unge
Forarbejdet til en helhedsplan for børn og unge i Struer Kommune blev sat i gang med en konference for forældre, fagfolk, de unge selv og mange andre interessenter på området.
14. januar 2019
Er du interesseret i at blive nævning eller domsmand?
Struer Kommune skal i forbindelse med udarbejdelse af Grundlisten udpege et antal egnede borgere, som skal fungere som nævninge og domsmænd også kaldet lægdommere for perioden 1. januar 2020 – 31. december 2023.
11. januar 2019
Navnekonkurrence for Struers nye plejecenter
Plejecentret, der bliver bygget på Gimsinghovedvej, skal have et navn, og du kan være med ved at sende dit forslag på kommunikation@struer.dk senest søndag den 17. februar.
11. januar 2019
NYTÅRSKUR 2019 for frivillige
Struer Kommune vil igen i år anerkende og fremhæve de frivilliges store arbejde ved den festlige nytårskur for foreningslivet.
8. januar 2019
Kig ind i vækstmotoren
10 virksomheder er udvalgt til Struer Kommunes vækstforløb, hvor målet er at skabe flere lokale arbejdspladser. Videoportrætter af en del af virksomhederne sætter fokus på det lokale erhvervslivs styrker og vækstpotentiale, som skal forløbet skal bidrage til at folde ud.
4. januar 2019
Rejsegilde i Vestbyens Dagtilbud
Det nye dagtilbud skal efter planen stå færdigt til sommer, hvorefter Vestbyen har både vuggestue og børnehave. Struer Kommune tilbyder dermed pasning til alle 0-6 årige i alle distrikter.
27. december 2018
Sådan kan Struer hænge endnu bedre sammen
Byrådet har godkendt Masterplan for Struer Bymidte, som du kan opleve her på siden i et online format. Planen foreslår initiativer til en mere sammenhængende by ved hjælp af grønne, rekreative forløb fra byen og ud til vandet, hvor det attraktive byrum By+Havn allerede ligger og byder sig til.
22. december 2018
Tidlig dialog mindsker sagsbehandlingstid
Struer Kommune har forkortet sagsbehandlingstiden for godkendelser til erhvervsmæssige husdyrbrug gennem tidlig dialog. Det har givet en femteplads på netop offentliggjort liste fra Miljø- og Fødevareministeriet.
21. december 2018
Gode relationer skal skabe ny mening for borgere og medarbejdere
Tina Holmgaard er ny centerchef for Sundhed og Omsorg i Struer Kommune fra den 4. februar 2019. Hun værdsætter nærhed og gode relationer, både privat i Humlum og i karrieren, hvor hun mener det giver resultater og styrker sammenhængen på tværs.
21. december 2018
Afgørelse om kystbeskyttelse ved sommerhusområdet Sunddraget
Struer Kommune udsender hermed afgørelse om vedtagelse af kystbeskyttelse ved Sunddraget og tilhørende bidragsfordeling.
13. december 2018
Verdensmesterskaberne for H-både i Lydens By i 2021
Struer kan se frem til at være værtsby for nogle af verdens bedste sejlere, når 70 H-både skal dyste om verdensmesterskaberne på Struer Bugt i sommeren 2021.
12. december 2018
Jernbaneoverkørsel på Thyholm lukker
Banedanmark sikrer Thybanen og derfor lukker overkørslen på Stokhøjvej permanent.
4. december 2018
Oddesundtårnet er nu indviet
Tårnet skal være vartegn for området og formidle dets rige natur, kultur og historie til besøgende.
4. december 2018
Ung europæisk kunst giver et sus i Regelbau 411
Udstillingen er resultatet af en række eksperimenter i spændingsfeltet mellem videnskab, teknologi, musik, mystik og billedkunst. Den kan opleves hver dag frem til den 2. februar 2019
3. december 2018
Vær med til at skabe en kulturfest i Struer Kommune
Som udløber af Europæisk Kulturhovedstad kommer en stor kulturfestival i 2019 til Region Midtjylland og dermed også Struer Kommune, hvor du kan få støtte til dit lokale kulturprojekt.
30. november 2018
Forblivelsespligt til den kollektive varmeforsyning
Vedtagelse af projektforslag om tinglysning af forblivelsespligt til den kollektive varmeforsyning
30. november 2018
Nye takster og ordninger i dagtilbud og SFO
Byrådet har vedtaget 2019-takster for pasning i Struer Kommune, og derudover er der nye muligheder for deltidsplads og kombinationsplads.
27. november 2018
Indvielse af Oddesundtårnet
Tirsdag den 4. december bliver snoren klippet til Oddesundområdets nye samlende vartegn.
22. november 2018
Kick-off i Sound Hub Denmark
Syv internationale iværksættervirksomheder deltager i det første acceleratorforløb i Sound Hub Denmark, som netop er sat i gang.
21. november 2018
Håndværkermøde med kommunen
Tirsdag den 4. december 2018, kl. 17.00 - 19.00 i BusinessPark Struer
6. november 2018
Spærringer på Oddesundbroen
Oddesundbroen bliver lukket for trafik natten mellem mandag og tirsdag og mellem tirsdag og onsdag i uge 48
2. november 2018
DETAILHANDELSANALYSE I STRUER KOMMUNE
Struer Kommune gennemfører p.t. en detailhandelsanalyse i samarbejde med COWI A/S.
30. oktober 2018
Vi skal sætte bølger af energi i gang omkring os
Thomas Maroti Antunes er ny chef for Kultur, Fritid og Lokalområder i Struer Kommune, hvor han skal stå i spidsen for arbejdet med lokal og kulturel udvikling. Han mener, at det vigtigste bliver at lytte og være nysgerrig overfor det, foreningsfolk, de lokale ildsjæle og kulturelle miljøer brænder for.
29. oktober 2018
En fin og sjælden natur
Dette var budskabet, da Naturhistorisk Museum gæstede Struer Kommune for at fortælle byrådspolitikere og forskellige interesseorganisationer om naturen i Struer – især området omkring Kilen er en særlig lille perle.
25. oktober 2018
FORUDGÅENDE OFFENTLIGHED – ÆNDRING AF RAMMERNE FOR TO OMRÅDER I HJERM
Struer Kommune påtænker at ændre kommuneplanens rammer for to områder i Hjerm.
23. oktober 2018
Borgerservice lukket den 30. okt.
Den digitale hotline har åbent på 70200000
KONTAKT INFORMATION
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
CVR: 29189951
T: 9684 8484
struer@struer.dk
sikkerpost@struer.dk
Databeskyttelsesrådgiver
http://struer.dk/dpo
dpo@struer.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag   kl: 10:00 - 15:00
Tirsdag   kl: 10:00 - 15:00
Onsdag   kl: 10:00 - 15:00
Torsdag   kl: 10:00 - 17:00
Fredag   kl: 10:00 - 12:00

 

DEN DIGITALE HOTLINE

TELEFONTIDER  
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 16.00
Lørdag lukket
Søndag kl. 16.00 - 20.00