Struer Kommune - Lydens ByStruer Kommune - Lydens By
3. juli 2019
Dialog om udbud og arbejdspladser mellem Dansk Byggeri og Struer Kommune
Det årlige dialogmøde mellem Dansk Byggeri og Struer Kommune blev brugt på anerkendelse for godt erhvervsklima og drøftelse af muligheder for forbedring.
3. juli 2019
Sommerferie og lukkedage i Struer Kommune
Sommeren står for døren og Struer Kommune har i år helt lukket i uge 29, og kører på lavere blus end normalt i de øvrige uger. Den Digitale Hotline har åbent hele sommeren.
2. juli 2019
Et skridt tættere på fremtidens lejeboliger i Struer
Struer Kommune har indgået aftale med Lejerbo, som skal være med at udvikle Østergade 29 som fremtidens lejeboliger tæt på by og havn.
27. juni 2019
Gadeløbet LE TOUR REVANCHEN kommer til Lydens By
Tirsdag den 30. juli 2019 præsenterer Struer Kommune sammen med f Sports Group cykelløbet Le Tour Revanchen 2019, hvor tilskuerne kan opleve rytterne fra årets Tour de France – blot to dage efter de har afsluttet verdens største, hårdeste og mest prestigefyldte cykelløb.
25. juni 2019
Erfaren viceskoleleder skal lede Parkskolen Struer
Den nye skoleleder for Parkskolen Struer bliver dens nuværende konstituerede leder og viceskoleleder på Limfjordsskolen, Bente Larsson.
25. juni 2019
Struer blandt de allermest erhvervsvenlige kommuner
Erhvervslivet får bedre og bedre vilkår i Struer Kommune. Det viser Dansk Byggeris årlige undersøgelse af erhvervsvenligheden, hvor Struer i 2019 opnår en sjetteplads blandt alle landets kommuner – det hidtil bedste resultat.
21. juni 2019
Ændret telefonnummer til kørsel i Struer Kommune
Er du visiteret af Struer Kommune til kørsel med Struer Thyholm Taxa, skal du ringe til et andet nummer, end du er vant til, nemlig 88 700 600.
20. juni 2019
Lokalt investornetværk i Struer Kommune
Struer Kommune opretter et lokalt investornetværk, så de lokale iværksættervirksomheder ikke blot får adgang til kapital, men også mulighed for sparring med private investorer, der har særlig interesse i det vestjyske erhvervsliv.
19. juni 2019
Flere bygger i Struer Kommune
Antallet af byggesager vokser i Struer Kommune. Flere vil bygge hus, og det betyder, at der snart skal udlægges nye parcelhusgrunde.
18. juni 2019
Skovarbejde giver trivsel for udviklingshæmmede på tiende år
Samskabelsesprojektet Skovhjælperne giver udviklingshæmmede borgere fysisk, psykisk og social livskvalitet gennem naturpleje. Projektet, som er et samarbejde mellem Skov- og Naturstyrelsen og Struer Kommune, fylder ti år i år, og det bliver fejret onsdag den 19. juni kl. 11-13 i Klosterheden.
17. juni 2019
Hjælp os med at udvikle den årlige nytårskur for frivillige
Struer Kommune har gennem en årrække holdt Nytårskur i januar for at anerkende og fremhæve de frivilliges store arbejde. Aftenen har budt på nytårstale, uddeling af priser og festlig underholdning. Konceptet for Nytårskuren har været den samme alle årene, hvorfor der ønskes en evaluering heraf, med henblik på sikring af en fremtidig spændende og attraktivt arrangement.
14. juni 2019
Budgetudkast i balance og med fokus på kvalitet i kerneydelserne
Struer Kommune har sendt budgetudkast for 2020-2023 i høring.
14. juni 2019
Skoleskibet Marilyn Anne runder 100 år på verdenshavene
Den 29. juni 2019 bliver en helt særlig dag for skonnerten og skoleskibet Marilyn Anne, der fylder 100 år. Den runde dag bliver fejret af alle hendes venner med en havnefestival i hjemhavnen Struer.
6. juni 2019
Tættere på en færdig helhedsplan for børn og unge
Struer Kommunes Børne- og Uddannelsesudvalg har afsluttet det politiske arbejde med helhedsplanen for 0-18 årsområdet, og sender nu planen ud til en feedbackrunde blandt de interessenter, der har været med undervejs.
6. juni 2019
Info om parkeringskontrol i Struer Kommune
Fra d. 1. januar 2020 vil der ikke længere være parkeringsvagter i Struer Kommune.
6. juni 2019
Forudgående undersøgelse - Langhøj Sognegård i Asp
Struer Kommune vil inden udarbejdelsen af forslag til kommuneplantillæg og lokalplan gerne høre dine idéer og forslag til et nyt projekt for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Langhøj Sognegård i Asp.
29. maj 2019
Vær med til at lægge planen for fremtidens kommune
Struer Kommune skal revidere kommuneplanen og første skridt er at spørge borgerne, hvordan de helst ser kommunen udvikle sig de næste fire år. Idéfasen starter på fredag med Open By Night og fortsætter i juni med borgermøder og to faste udstillinger.
29. maj 2019
Rottebekæmpelse i Struer Kommune
Hvis du konstaterer rotter eller har mistanke om rotter, skal du straks anmelde det til Struer Kommune.
28. maj 2019
GENOPDAG – Kulturfestival i Struer Kommune og hele Region Midtjylland
Struer Kommune byder på godt to ugers kulturelle oplevelser, når kulturfestivalen GENOPDAG ruller gennem hele Region Midtjylland med både lokalt forankrede og regionale tiltag i alle 19 kommuner.
20. maj 2019
Unge forfattere fra Struer udgiver hjemstavnslitteratur i samarbejde mellem gymnasium og kommune
Kulturklubben på Struer Statsgymnasium har med forfatter Marianne Jørgensen som inspirator skrevet og illustreret tekster om ungdomsliv i Struer Kommune. Det er blevet til antologien ”Struer Ungdoms Sløvsind”, som bliver udgivet i samarbejde med Struer Kommune den 24. maj kl. 19.30 under Teens Festival.
20. maj 2019
Østergade 11 til salg
Ved siden af Rådhuset og centralt placeret i Struers gågade, udbydes nu denne markante investeringsejendom.
15. maj 2019
Gratis terapeut- og psykologhjælp til de 15-18-årige i Struer Kommune
Et nyt tilbud skal forebygge at unge udvikler psykiske problemer – gratis terapeut- og psykologhjælp henvender sig til unge, der føler sig ensomme, triste eller oplever præstationspres i hverdagen.
15. maj 2019
Arrangement: Online Succes for virksomheder og detailhandel
Den 24. maj 2019 afholder Startvækst Struer arrangement for virksomheder i Struer Kommune
14. maj 2019
Skal du brevstemme til Europa-Parlamentsvalget
Søndag den 26.05.2019 er der valg til Europa-Parlamentet. Du kan brevstemme fra mandag den 15.04.2019 i Borgerservice og på Struer Bibliotek, Smedegade 7 - 7600 Struer.
9. maj 2019
Seks events i Struer skal gøre FNs verdensmål til dine hverdagsmål
”Danmark for Målene” er en serie af events, hvor kendisser og spændende aktiviteter skal fremme FNs 17 verdensmål. Arrangementet kommer til Struer seks gange hen over sommeren – første gang den 10. maj.
3. maj 2019
Vindmøller ved Lyngs
Endelig vedtagelse af kommuneplan tillæg nr. 12 og lokalplan nr. 341
2. maj 2019
Tre kommuner skal samarbejde om Limfjordsturisme
Struer Kommune er blevet enige med kommunerne Skive og Morsø om at etablere et fælles destinationsselskab med Limfjorden som motor for turisme.
1. maj 2019
Kunstgræsbane skal gavne medlemmer og styrke foreningsidrætten
Boldklubberne i Struer Kommune kan nu gå i gang med at anlægge kunstgræsbane til efterårs- og vintertræningen, efter byrådet tirsdag aften besluttede at bevillige kommunal støtte til banen.
25. april 2019
Fremtiden er sikret for historisk haveforening
Struer Kommune har indgået en lejeaftale med DSB om arealet langs jernbanen, hvor Klampenborg Haveforening ligger. Haveforeningen har dermed sikkerhed for at kunne fortsætte og inviterer til åben haveforening lørdag den 27. april.
11. april 2019
Udstillingen ’Brændende Kærlighedsbreve’ kommer til Struer
Kultur- og Fritidsudvalget har onsdag godkendt Struer Kommunes deltagelse i udstillingen Brændende Kærlighedsbreve, der kommer til byen i foråret 2020. Udstillingen finder sted på skonnerten Linden, som sejler fra havn til havn med lasten fuld af autentiske kærlighedshistorier.
10. april 2019
Spis fællesskabet i gang
Den 24. april inviterer Struer Kommunes Psykiatriskole indenfor i teltet på Østergade 16 - over for Rådhuset
9. april 2019
Byggekontoret
Ændrede åbningstid på byggekontoret op til påske.
4. april 2019
Cykelsti i Søndergade
Strækningen fra Ringgade til Peter Bangs Vej lukkes fra 8. april til 2. august.
3. april 2019
Informationsmøde for borgere om bredbåndspuljen 2019
Bredbåndspuljen forventes åbnet for ansøgninger den 30. april 2019. Energistyrelsen holder informationsmøder rundt i landet om puljen – alle er velkomne.
1. april 2019
Nyt udsatteråd søger medlemmer
Struer Kommune opretter lokalt udsatteråd for at give socialt udsatte i kommunen et formelt talerør. Derfor søger kommunen nu medlemmer med indsigt i livet som socialt udsat.
28. marts 2019
Kan man blomstre med demens?
Tag med på en rejse fra Jorden til Månen
27. marts 2019
Struers nye plejecenter skal hedde Bangs Have
101 forslag blev afleveret i navnekonkurrencen for Struer Kommunes nye plejecenter og der var mange opfindsomme forslag iblandt. Byrådet valgte tirsdag aften navnet ”Bangs Have” efter Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalgets indstilling.
26. marts 2019
Vejspærring mellem Ringgade og Tårngade fra onsdag den 27. marts
Arbejdet forventes at vare frem til påske.
22. marts 2019
Struers erhvervsliv skaber jobs til borgere på kanten
Lokale virksomheder i netværket Code of Care Struer tager et socialt ansvar for at skabe småjobs for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. 102 borgere er kommet i arbejde via netværket og det tal skal vokse. Code of Care Struer holder inspirationsarrangement for nye interesserede virksomheder den 11. april.
20. marts 2019
To kendinge går sammen om kæmpeevent på Struer havn
Der bliver masser af larm og action i Lydens By lørdag d. 6. juli, når Struer Racing Festival og Action Sport Festival går sammen om et stort event, der byder på show i luften, på landjorden og i vandet.
13. marts 2019
Vindmøller ved Hedevej - Indkaldelse af idéer og forslag
Struer Kommune udsender hermed debatoplæg om vindmøller ved Hedevej.
13. marts 2019
Ældrerådet inviterer til forårsarrangement i Struer Energi Park
Mandag den 1. april 2019 fra kl. 14-16. Ivar Brændgaard vil tale til os over emnet - Et levet liv set i bakspejlet
12. marts 2019
Ny arbejdstidsaftale skal styrke skolevæsnet i Struer Kommune
Struer Kommune og Vestjysk Lærerforening er nået til enighed om en arbejdstidsaftale for lærerne i Struer Kommune. Aftalen skal sikre undervisning af høj kvalitet til kommunens børn og unge, og samtidig styrke Struer Kommunes skolevæsen som en attraktiv arbejdsplads.
11. marts 2019
Struer Kommune opnår topplacering inden for bygge- og miljøsager
Når byggesager skal godkendes, eller virksomheder skal miljøgodkendes, er Struer Kommune med i toppen - både i forhold til landsgennemsnittet og de omkringliggende kommuner. Det har stor betydning for borgere og virksomheder, at de får en professionel og hurtig behandling. Derfor har Struer Kommune oprettet lokale servicemål, som sætter barren endnu højere.
7. marts 2019
Etablering af cykelsti i Søndergade
Struer Kommune påbegynder at etablere cykelsti i begge sider af Søndergade på strækningen fra Danmarksgade til Peter Bangs Vej. Med den nye cykelsti bliver det muligt at cykle på cykelsti hele vejen fra midtbyen til Drøwten/Limfjordsskolen.
7. marts 2019
Gør en forskel for et barn der har det svært
Har du lyst til at gøre en forskel for et barn, der har det svært og som har brug for trygge rammer, nærvær og netværk, kan du nu blive aflastnings- og plejefamilie. Struer Kommune søger aflastnings- og plejefamilier, der bor i eller tæt på kommunen, og vil indtage denne vigtige rolle i livet for et barn, der har brug for nærvær, omsorg og opmærksomhed i hjemlige rammer.
5. marts 2019
Ny styrket indsats for udsatte børn og unge i fritidslivet
Kultur- og fritidsudvalget har mandag godkendt en strategi for en ny styrket indsats for at få flere børn og unge involveret i fritidslivet i Struer Kommune. Strategien skal føres ud i livet via et samarbejde mellem Broen Struer og Struer Kommune.
4. marts 2019
Fremtidens Struer Kommune – ny strategi for vækst og udvikling
Struer Byråd har vedtaget en ny planstrategi for vækst og udvikling i Struer Kommune. Strategien skal være med til at sikre, at Struer Kommune også i fremtiden er en bosætningskommune, hvor det er attraktivt at bosætte sig, leve og arbejde.
25. februar 2019
Lydbranchens vigtigste netværk flytter aktiviteterne til Struer
Danish Sound Network, innovationsnetværket for den danske lydbranche, er blevet reorganiseret og flytter aktiviteterne til Lydens By, nærmere bestemt Sound Hub Denmark.
21. februar 2019
Frit valg til genoptræning med et klik
Ny hjemmeside viser vej til den behandler, som kan tilbyde hurtig genoptræning.
KONTAKT INFORMATION
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
CVR: 29189951
T: 9684 8484
struer@struer.dk
sikkerpost@struer.dk
Databeskyttelsesrådgiver
http://struer.dk/dpo
dpo@struer.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag   kl: 10:00 - 15:00
Tirsdag   kl: 10:00 - 15:00
Onsdag   kl: 10:00 - 15:00
Torsdag   kl: 10:00 - 17:00
Fredag   kl: 10:00 - 12:00

 

DEN DIGITALE HOTLINE - TELEFON: 70 20 00 00

TELEFONTIDER  
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 16.00
Lørdag lukket
Søndag kl. 16.00 - 20.00